mandag den 10. marts 2008

Tøsede nævninge

Eller er nævningene bare skvattede islamofober, der frygter hævn fra vrede muslimer, hvis de dømmer denne terrorist in spe?



Dansk retssikkerhed har lidt et alvorligt knæk med denne dom!


En 19-årig mand blev mandag af Østre Landsret frifundet i terrorsagen fra Glostrup. Nævningene mente ikke, at beviserne var tilstrækkelige.

Det var nu anden gang han stod til dom. Første gang afviste dommerne nævningenes afgørelse. Idag var det nævningene, der afviste at dømme!

Mandag formiddag opregnede retsformanden i landsretten en lang række omstændigheder, som pegede på, at han kunne dømmes. Men efter nogle timers votering svarede nævningene altså nej.

Sørgeligt, at en person skal stå med en tikkende bombe i hånden for at kunne dømmes - eller have udført et massedrab!

Sørgeligt, at han nu får frie hænder til at færdiggøre sit arbejde som terrorist. Hvem mon det vil gå ud over - og hvor?

Sker det ikke, vil det være godt. Men sker det, vil de frifindende dommere og nævninge være skyldige i at det kunne lykkes!

Artiklen findes her: http://jp.dk/indland/krimi/article1292039.ece

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej
Det er jo ikke til at sige om det er det ene eller det andet forhold der i dette tilfælde gør sig gældende - offentligheden kender jo heller ikke beviserne eller indicierne; men generelt kan man sige at der er noget der tyder på at det den gang den invasive del af befolkningen viste sig på vores breddegrader og så at sige væltede over hegnet (som vi ikke har mere)- ja så begyndte der et skred i den forkerte retning.

Jeg påstår dermed ikke at det er de invasives skyld - afgjort mener jeg i særlig grad at datidens politikere med deres tossegodhed skabte fundamentet for den farlige fundamentalismes tilstedeværelse i DK.

/Rex